Tolong bantu saya 🥺

Hai asslamualikom saya nak mtk pemdapat saya last period bulan 1 and sya mengading 1 syawal saya keguguran .and bulan 5 saya xperiod and test pernen 2line ..tpi bila test naik line kabur2 .tanda2 to ad mual ,pning .perut pon nnpk .ad x spa2 pnh jdi mnggu dpn pulk sy g chek scan .mnggu lpaa sya pegi chek naik 1line and scan blom nnpk .smlm sya test lagi naik 2line 🥺😓 #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

Tolong bantu saya 🥺
2 Các câu trả lời

awal sgt sis nak scan confirm pregnancy kalau line kabur sgt. saya masa cek upt 2line sama terang pon scan xnampak apa2 😅 doktor nasihatkan repeat scan lepas 3-4 minggu. sis try la cek upt selang 2 hari ke tgk makin terang ke