keputihan ketika hamil

hai assalamualikum , nk tnya klu pregnant 6minggu 3 hari dan keluar keputihan mcm dalam gambar ni bahaya tak? atau mmg normal keputihan tu keluar semasa hamil? saya 1st time pregnant🥹🥹#bantusharing #pleasehelp #firstmom #firstbaby

keputihan ketika hamil
6 Các câu trả lời

Ya Allah sama la mcm ni , setitik je..perasan wktu nk kncing tdi..risau smpai ngis2..sbb sy ade sej kggrn..wlaupon sikit jd tkut..bila bca komen bwh nie rse lega sikit 🥺

11mo trước

aminnnn❤️

keputihan tu simptom biasa sis sepanjang pregnancy. banyakkan minum air, kurangkan gula, supaya tak dapat jangkitan UTI atau GBS hujung2 pregnancy nanti

11mo trước

ok baik awak❤️terima kasih tau sy akn kurangkan manis 🥰

normal dear . saya pun dari first pregnant sampai la no2 ni memang keputihan sllu keluar haha

11mo trước

owh ye ke awak? wsau jgk sy , sebb bau xde cuma kluar keputihan je. ok awak terima kasih❤️

Boleh maklumkan dekat kk berkaitan keputihan ni..takut gbs..tp harap ok lah semua

11mo trước

ok awak tu la wsau jgk ni🥹

normal awak...kurgkn makan manis2 yaa

11mo trước

ok awak❤️ terima kasih tau🥰

normal

11mo trước

ok awak, terima kasih❤️