Buat susu anak

Hai Assalamualaikum, saya first time mom. Anak Sy dh masuk 4bulan mmg Sy buat susu anak guna air mineral je. Baru2 ni Sy dpt tahu kalau nak buat susu baby tk blh guna air mineral sbb nt blh rosakkan buah pinggang baby 🫠ada ke yg dkt sini buat susu anak guna air mineral? Selalunya guna air masak yg dijerang / air minuman? Boleh tak share guna air apa yg terbaik utk buat susu baby . Thanks #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

ye air mineral mmg x elok utk bt susu bb..biasa gune air cukcoo pastu rebus.