air cangkeh+ lemon+madu

hai assalamualaikum , nak tanya saya dh 2hari positif covid . saya mengandung dah 26minggu . kalau saya minum air cangkeh + lemon + madu boleh ke?

air cangkeh+ lemon+madu
2 Các câu trả lời

Boleh je sis..sy pon tgh kuarintin kr rmh ni.. dh msuk 4 hr.. skng 37 w.. alhamdulillah beransur sihat.. bby pon ok, gerak bby pon ok..cuma ada batuk2 ckit je tggal..mudah2an kita semua d permudahkan urusan n cepat2 sihat,sembuh dr penyakit covid ni..

2y trước

Stkat ni alhamdulillah xde sakit2 urat.. sy just batuk2 selesema n dmm je..gejala ringan..cuma pinggang n tulang punggung je sakit2 skng ni..

Boleh takde masalah 😁

2y trước

♥️