Sakit pinggul sebelah kiri 😓

Hai assalamualaikum mummy. Nak tanya mummy kat sini ada sesiapa pernah sakit tak pinggul sebelah kiri sahaja? Tapi tak merebak ke peha. Bila nak bangun tido, tukar posisi tidur sakit. Nak jalan pun macam jalan ketam tak boleh twist badan sakit sangat. Bila angkat kaki belah kiri terus tangkap sakit tu, sakit sangat. Now dah 27w 5d. Yang ada pengalaman boleh share tak? Tq

1 Trả lời

sy baru kena..masa week 34. sy suspek baby dh masuk laluan kot..sakit mcm tu la..nk tidur, tukar posisi , angkat kaki jadi sakit..sy lebih kepada sakit celah kangkang...sblm ni masa 6 ke 7 bulan sy selalu sakit punggung blah kanan