Buat Vaginal Scanning

Hai assalamualaikum morning Semalam i ada buat Vaginal scanning sbb perrut sakit sgt. And period dah lewat 10 hari, bila test negatif tapi bila pergi cek vaginal scanning langsung x nmpk apa2. Cuma doktor ada menyatakan ada 4 biji telur sebelah kanan dan 6 biji telur sebelah kiri. Maksudnya, saya belum lagi berovulasi lagi ka? Sebab telur masi ada di dalam ovari? Lepas tu, biasa kan sebelum period kita pnya dinding rahim akan nmpk darah kan? Tapi bila cek smlm mcm x nmpk darah pun. Agak2 ada peluang tak utk pregnant?

2 Các câu trả lời

mslh sis sma mcm sy..ovari sy pun dua2 ada telur..tp x matang.period sy pun dh delay 8hari..mknanya blum ovolusi..means x prgnt la kan?

Belum ovulasi lagi tu sis.

5y trước

Nurul adila harga tu x pasti sbb buat dkat klinik panel suami😁so dpt free hehe. Myb dlm 60 hingga 100