Period lewat 2 hari tapi negatif

Assalamualaikum mmy² semua..kak nk Tanya klau period lewat 2 hari tapi cek tadi negatif..bila Masa yg sesuai ya nk cek Batu positif

2 Các câu trả lời

biasanye klu sy biarkan lewat seminggu bru sy check upt. klu +ve pon line samar² lg, pastu sy tunggu lg seminggu bru check lg skali. tp klu nk confirm lg sy pkai yang clear blue tu.

2y trước

terima kasih ya semua..

kalau period regular cek 2minggu lagi tapi kalau jenis irregular period cek lagi sebulan dua , guna cl dia boleh kesan dengan tepat ..