Buang air kecil terasa pedih

Hai, Assalamualaikum mommies semua. Saya ingin bertanya, ada tak antara kalian yang mengalami buang air kecil pedih (orang kata kencing kotor) semasa kandungan mencecah 20minggu keatas. Saya sejak2 nie mengalami kencing pedih. Sakit sangat selepas membuang air kecil, terasa pedih sangat dan saya tidak begitu lawas ketika membuang walaupun air kencingnya banyak dan warnanya jernih. Saya pun telah cuba minum air masak sebanyak yang boleh, tapi tetap juga rasa sakitnya.. Mohon sesiapa boleh bantu saya. Takut ada effect apa2 kat baby 😢😢

2 Các câu trả lời

Refer doctor sis takut UTI

4y trước

saya pun takut kalau betul saya terkene jangkitan itu. Sebab saya dah minum air masak dalam kuantiti yang banyak.

Ada refer dgn doc?

4y trước

Takut kencing kotor je kan