Baby Kecil Dan Air Ketuban Kurang

Hai assalamualaikum momies nak tnya saya 30 week 6 days tp doc kata baby nampak kecik dan air ketuban kurang, ada tak tips tak mcm mana kasi baby besar and air ketuban bertambah?

5 Các câu trả lời

yang saya pernah baca orang cakap kalau baby kecik makan brokoli banyak2.. kalau air ketuban kurang makan buah tembikai.. tapi tak tahu la betul ke tak.. sis cuba la try dulu kot jadi asbab baby besar dan air ketuban normal balik.. semoga Allah permudahkan urusan sis dan baby dalam kandungan juga

Baby kecik brapa berat sis ? Sis cuba minum susu anmum. Saya minum takda sangkut gula, hb pun cantik je 13 sampai kandungan 8bulan. Air ketuban kurang sis bykkan mkn buah tembikai.

utk ketumban kurg org kate mkn buah tembikai merah. baby kecik tak sure

makan kurma banyak untuk baby kecik

sy dlu pun cm tu juga