Ubun Kepala Anak 3 Tahun Belum Tertutup

Hai assalamualaikum. Ada tak ibu2 di sini yg ubun kepala anak belum tutup penuh. Masih lembut lagi. Usia anak sy 3 tahun 3 bulan. Jmpa doktor dan nurse kata tinggal sikit lg nk tutup. Tak ketara besar nya. Tp ubun nya masih lembut walau sedikit lg nk tutup. Ada tak procedure lain utk jmpa pakar kanak2 ke atau cara mcm mana nk bg ubun2 tu tertutup.

1 Trả lời

biasa ubun2 dia tertutup sndri bila smpai msnya puan .ank sy dlu lahir prem pun mcmtu ambil ms tuk tertutup..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin