NAMA ANAK TIDAK SERASI

hai assalammualaikum semua, saya nak tanya? ada tak? jadi macam saya? anak saya tak serasi dengan nama dia, setiap malam nagis sampai serak suara, lepas tukar nama alhamdullilah semua baik. ada tak? macam saya? share siket 🥹😭

1 Trả lời

anak umur berapa

4mo trước

baru sebulan, jumpa ustaz cakap nama anak tak serasi dengan dia. sebab saya pun ada biasa dengar kes macam ni, kesian kat anak ada satu hari dari pagi sampai tengah malam tak tidur, nagis je sampai suara serak.