Tanya pendapat ibu ibu semua❤️

Hai Assalammualaikum saya nak Tanya period saya lewat 2 hari saya çek naik 2 line macam mana ye adakah saya pregnant ?

Tanya pendapat ibu ibu semua❤️
5 Các câu trả lời

Repeat UPT pakai brand dip & tell @ clear blue sis. Lebih tepat pakai 2 brand tu berbanding strip mcm dlm gambar nii

8mo trước

Ok 👍🏼

lagi 2 hari sis cek lagi, mesti makin terang sbb hormon hcg akan semakin meningkat dlm 48jam..tahniah sis,🥰

8mo trước

Ok nanty 2 hari lagi saya cek ,terimakasih

try pakai dip n tell

Kenapa sis tak yakin?

8mo trước

Ok thankyou 🥰

tahniah sis. ada tu 🌻

8mo trước

Ye ke sis saya tak yakin la 😀 pagi tadı çek Ade juga naik 2 line takut nak teruja sangat 😅