Boleh makan ke tidak?

Hai assalammualaikum saya nak bertanya kandungan saya sudah 7 bulan bolehke kalau makan durian?🤭🤭 kita rasa was was nak makan sebab banyak larangannya😅 harap dapat menjawab soalan saya ni sebab teringin nak makan 😀👍🏼#ingintahu #Sharing_dong_Bund

35 Các câu trả lời

35 minggu here🙋🏻‍♀️ boleh jeee makan tapi jangan banyak2 yee sbb durian tinggi dengan gula 🫣

jgn mkn bnyk sgt sis. mkn lah skadar buat hilang ktagih tu. hihi. sy pn mkn tp shri xlbih lah sbijik.

hhahahahaha. saya masa pregnant 3 bulan dah makan durian sebiji. bukan seulas. pokoknya, ikut badan

Boleh makan je sis. Tapi jgnla byk sebijik durian tu 😂 cukup 2-3 ulas je sekali makan.

Makan je lah kak tapi jgn mkn sampai sebakul🤣🤣🤣 setakat 1/2 bijik oky dh

Saya makan sis.. baru 5 bulan.. tapi mkn seulas dua jelah jgn sampai 2 3 biji😅

boleh makan sikit sis ..buat rasa2 je…jgn makan terlalu banyak takut nnty panas

Sy hentam byk kali dah... Alhamdulillah semua ok. Cuma mkn tu bersederhana.

sy pregnnt 8month..skli mkn 1biji durian blh hbis..alhamdulillah ok je..

boleh mkn la .tp dlm kuantiti yg berpada..jgn mkn byk2