Baby Batuk

Hai asian parents. Nak tanya pengalaman semua, macam mana cara nak buang kahak baby? Anak saya batuk tapi takde bunyi kahak. Cuma kat tekak dia ada kahak. Macam mana nak keluarkan kahak kat tekak dia ye? Kalau ada cara kampung pun takpe. Baby saya umur sebulan.

15 Các câu trả lời

Boleh wassap saya 0145039731. AO Waleet ni 100 peratus pati herba. TIADA BAHAN KIMIA LANGSUNG.

Hai. Sy guna AO Waleet ni untuk anak saya Blh wassap sy 0145039731

sis try bli garlic baby balm..berkesan tu..sa tu hri pki tu tuk baby sa

gosokkan bagi dngan AO wallet. berkesan sis