hl strawberry

hai anyone ade tak pengalaman mcm ni baru few days ni nk cuba minum susu utk awal kehamilan ni tp yg dpt perut sebu je manjang asyik buang angin then shri smpi 2x membuang cirit birit normal ke ? atau mksdnye tk sesuai dgn susu tu 6-7w pregnancy #firstmom

2 Các câu trả lời

hi sis saya 5 weeks nak masuk 6 pun perut sebu asyik buang angin dgn cirit. cuba sis tukar susu lain tgk still sama or tak

2y trước

hi same ya kite ,sy seram dh nk minum susu ,alhamdulillah mkn ade yg msih blh terima ,tggu next scan ni in shaa Allah nati bru planning nk tukar susu ,sbb risau bile cirit ni nti bdn hydrate kn

cuba tukar susu lactose free mana tahu serasi

2y trước

sama2 awak