Susu formula

Hai anak saya fully bf..umur dia skrng 4 bulan..sepanjang 4 bulan checkup berat dia maintain naik 400g je Tiap bulan..anak saya hampir bawah garis dah..baru2 ni saya Cuba bgi susu formula..dh 3 susu formula try dia minum sikit je x sampai 1onz, x lama tu dia Akan muntah hijau/kuning.. kenapa ye? Dh 3 jenama susu formula effect dia tetap muntah warna mcmtu..saya Cuba bgi Sbb nak naik kan berat dia..susu saya cair Dan x pekat..ade ibu2 yg pernah Alami mcm ni ke? Adakah anak saya memang x boleh langsung terima susu formula?

2 Các câu trả lời

dah try susu soy ke atau susu yg mahal sikit? takut anak ade lactose intolerance ke ape. pediasure dh cuba? sllu pediasure ramai doc rekemen utk baby yg kurg berat

4 bulan tuh berat dia berapa ?