Baby 6 bulan

Hai anak saya baru 3 hari mkn. Harini makan baru berapa suap dia dh sendawa. Pastu dia macam taknak makan dah. Dia sedawa means dh kenyang ke? Tekstur bubur kosong saya still cair lg. Tp setengah jam mcm tu dia dh merengek nk susu (saya full bf). Boleh terus bg susu ke mcm mana? #firstmom #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

sory lari tajuk..anak sye bru mule bgi sayur dlm 2 ari tapi x berak lg kentut ok je...ragam xde kecing ok..tapi mase bg bubur kosng berak 1 kali shari...risau xtau nk bt ape..

Baru 3 hari makan normal if anak tolak & jgn paksa. Sbb tgh fasa intro solid. Anak saya tak sampai 30min after solid dah nanges nk susu. Saya bg dia terus tidur

Normal sis... Ank sy pn 5 6 suap je... Lpas stengah jam nk susu... Pstu tido... Klau lps mkn skli nyusu tido mmg lame... 3jam

2t trước

Lps mkn terus bg susu boleh ke

klau sy ikut permintaan baby.ank sy mmg Jenis camtu lepas mkn..mndi..mesti nk susu