HB LOW

Hai you Alls... Sy nak tnya ni , sy dah masuk 34 minggu. Tapi hb tetap rendah. Ada x yg tau tips nak naikkn hb... Yg paling mujarab

24 Các câu trả lời

sis minum jus delima..mkn mknan yg bleh naikkn hb..(jambu batu,kurma) Amik buah2 yg kaya dgn vit c, spye pnyerapan lebih cepat.. xdpt vit ke dri kk??

Sy makan jambu batu je sis..insyallah sbb dh masuk 9 bulan nie xde masalah untuk hb low..

Elakkan pengambilan minuman caffeine, sbb ia boleh mempengaruhi penyerapan iron tablet

mnun jus delima .. insyahallah okey , sya dri 10.3 jdi 12.5

cube mkn kacang merah.. kacang merah bagus untuk naikkan hb

sy dulu slalu makan ubi ungu.. dari 10 naik pg 12

saya makan kurma Alhamdulillah mau naik HB

Dah try suppliment shaklee?

harap dapat membantu

sy makan jambu batu...hb nek 14.0