Selsema 🤧

Hai , ade tak yg mengalami simptom mcm saya ? Dari awal pregnant smpai sekarang 20 minggu usia kandungan saya mengalami selsema , hidung trsumbat. Normal ke ? Sebab dulu pregnant anak pertama takde pulak camni 😅#ingintahu

6 Các câu trả lời

saya bersin shj dan kat hujung lubang hidung tu bengkak. Saya ada baca artikel tu antara kesan mengamdung juga selsema semua tu. Saya just bersihkn hidung dgn air paip je , lps bangun tido, sebelum tido, setiap kali mandi dan wudhuk..

Sis boleh cuba aowaleet. Bagus sangat utk selsema dan hidung tersumbat. Bahan pon semulajadi xda bahan kimia. Sesuai utk ibu mengandung. Sapu2 ja. Berminat boleh dm sy. 😊

3y trước

Sma2 😊

Klu saye sapu peppermint essential oil kt hidung sket n tekak sket, alhamdulillah ok lega

sama la...ingatkan saya sorang.. bersin pun kerap...MCM mana nak buat ye

Yup normal sis. Tu kira pembawakan jugak tu. Tak pun sbb kurang vitamin c 😁

3y trước

Kena refer dgn doc dulu. Takut terlebih dos ke kann

normal