toner untuk ibu pregnant

Hai, ada yg sudi share toner buang daki2 yg selamat untuk ibu mengandung. biasa pakai scrub tpi tk berkesan sgt tu pn guna yg gentle.. msuk 6 bulan ni makin gelap celah...bila makin gelap mmg dh tkda da keyakinan diri, dgn badan mkin berbau. mmg common utk ibu mngandung tpi try hard jg utk kurangkan n jaga.. kita sndri jd tkselesa dgn bau bdan. #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Masa pregnant saya tak srcub pun bahagian yang gelap. Semua tu jadi cerah balik lepas saya bersalin. Part badan berbau tu saya guna bedak Aiken dan saya cuci bahagian ketiak dengan air lemon/lime. Cubalah

menyusu

ya