overdue 40 weeks 5 hari

hai.. ada yang sama tak? saya dah overdue baby syok sangat duduk dalam ni.. 😅harini dah 40 weeks 5 hari. doc bagi tarikh kena serah diri 2/10/2022 ahad. doakan saya dapat bersalin secara normal tanpa koyakan ,tanpa jahitan dan kedua mama & baby selamat yaa.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sama sy haritu overdue. Tanda ii pun tkde. Masa serah diri bukaan pun belum ada. sy first baby hehe. Alhamdulillah bersalin normal. Insha Allah moga dimudahkan urusan sis💕

semoga dipermudahkan semua sis. selesa sangat baby dalam perut mama tu.