Ultrasound scan

Hai. Ada x yg jarang2 scan baby? Mksdnya 1st scan masa awal dpt tau pregnant. 2nd scan masa buka buku kt kk around 12w mcm tu then tkde dh scan smpai la 3rd scan around 6-7bulan utk tgk gender je. Tkpe ke klau jarang2 scan? Lgpun tkde masalah apa2 bleeding , cramp atau apa2.

3 Các câu trả lời

saya la tuh waktu anak 1-3... yg ke 4 nie je kerap scan kat kk n hospital sbb ada sakit macam2😂

ada je yg mcm tuh, harap scan kt kk je. so far baby dia semua okay.

okay je. kalau takde keperluan, mmg doc tak scan banyak kali.