tendangan baby

hai ada x dlm ni y obesiti berat sampai 100kg dan dh selamat bersalin . sy skrg 27w kandungan . kdg2 sy rasa tendangan tu sehari 5 kali , kuat jugak . tp xda lah sampai perut bergerak faktor kulit dan lemak tebal . nanti mcm mana tu ya nk kira kt buku pink 10 tendangan tu 😅 . ank pertama ni .. scan hari tu anggaran berat baby 1.1kg .. share lah ibu2 🥰

3 Các câu trả lời

cube try mengiring. mesti ada rasa.

1y trước

haah betul tu saya tidur mengiring letak tangan kat perut tu terasa kaki dia tendang