Buasir waktu mengandung dan lepas bersalin

Hai ada tak mommies dekat sini yang jadi buasir waktu pregnant and lagi bertambah teruk lepas bersalin ? Saya nak membuang pon mcm berperang dalam tandas. menangis meraung lagi2 bila sembelit. dah jumpa dr, tapi tu laa cuma bg ubat buasir saja. ttp nak berak sakit. 😭 Ada tak yang alami mcm saya. apaa korang buat yaa ambil ubat apa ya ? #bantujawab #tolong

1 Trả lời

sy dlu pun teruk jgk..nk dduk berdenyut2..sy xmkn ape2 tp sy bnyk bt senaman kagel/kemut

3d trước

lama2 hilang ka ? saya ni sampai berdarah kadang tu kalau membuang. Sakit sangat2