Pregnant tapi period...

Hai... Ada tak ibu2 yg ada pengalaman pregnant tp period seperti biasa?.. Bulan lepas sy tak dtg period & check upt +ve, tetiba bulan nie dtg period tp dah pergi ke hospital & buat urinalysis still +ve...

2 Các câu trả lời

Maaf saya takde pengalaman ttg ni. Tapi kalau pn dah pergi hospital dan dptkan nasihat dr . In sha Allah takda apa. Cuma mmg ada yang keluar darah tapi pregnant dan keadaan baby okay sampai bersalin. . Semoga dipermudahkan

2y trước

InshaAllah, terima kasih sis... 😊

Hi saya tgh lalui. Mcmana kandungan puan skrg? Ok ke? 😢 saya risau