Baby berjalan jauh

Hai, ada tak ibu2 yang bawa anak umur sebulan lebih berjalan jauh lebih 5 jam. Kalau ada boleh kongsikan pengalaman tak nak hadap ragam anak ? #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Ank sy sebulan,sy bawak balik kmpg husb dari perak ke kelantan.. spnjg jln dia tido je..tapi lepas smpi tu anak meragam..nangis xhenti..xtahu la ade benda ngikut ke, dia penat ke..better tunggu besar sikit…

pnglmn sndri. klu nk direct pjalanan, better pkir banyak kali..tmbh klu bby jenis high need. yg tak high need pun penat. mak dia apatah lg. spend sikit duit rehat mana2 sblm smpai destinasi.