Buku pink klinik swasta

Hai ada tak ibu yang buka buku pink di klinik swasta tapi bersalin di hkl? Betol ke kita akan dicaj sama macam rate hospital swasta? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy tktau la HKl mcm mana, tp sy buka buku di klinik swasta dan bersalin di Hospital Putrajaya. Rate warganegara so harga gov la. Cuma situ semuanya wad kelas satu so mahal sikit

3y trước

sis bersalin bila ya? nurse ada bising tak sbb buat buku kat swasta?😅

Boleh je, janji ada buku pink... Nurse cuma akan marah bila bersalin tapi tak ada buku 😁

3y trước

sy ada dengar kalau kt hkl dorang akan caj mcm hospital swasta kalau kita bwk buku pink klinik swasta. risau jgk ni😑