Ketiak berbau lepas beranak

Hai, ada sapa2 mcm saya tak lepas beranak ketiak jadi berbau 😭 malunya ya Allah banyak kali suami dh tegur walaupun dalam keadaan beegurau tp still tertanya kenapa jadi berbau? Sbb hormon ke? Saya mandi 3 kali sehari. Deodorant semua dh pakai tp still bauuu. Ada apa2 tips tak nak hilangkan bau ni?

3 Các câu trả lời

Memang sebab hormone sis. Saya masa dalam pantang pun ketiak bau perit. Buat je macam biasa kalau sis rasa tak selesa mandi dan pakai deodorant macam biasa. Lama lama dia hilang sendiri

sama sis kadang dh macam duduk kandang dah jenuh sendiri cari bau badan sendiri , naik malu pun ada padahal mandi macam biasa jgk

1y trước

buat masa ni buat dunno je seebab hormon kita , x dpt cari punca nak bg elok balik , sementara ni dk mandi sabun dgn deodorant je

perubahan hormon