Kulit baby gatal

Hai ada sapa2 boleh bantu x mcmne nk hilang ruam gtal di badan anak terutama di pangkal leher dgn paha, anak sya asyik mengaru je smpaikan luka, n pahanya jdi tompok hitam. Mlm klau nk tidor jdi x lena mgkin xselesa..sya sudah ge farmasi diowg cuma bgi lotion je.

3 Các câu trả lời

Kalau luka saya assume dah teruk. Jadi sebaiknya bawak anak ke klinik ya. Jangan pergi klinik biasa. Disarankan ke klinik pakar kanak-kanak atau klinik pakar kulit.

4mo trước

Jangan pergi farmasi sis. Pharmacist bukan doktor. Kena bawak anak jumpa doktor. Doktor pakar kanak-kanak atau doktor pakar kulit.

Kalau dah luka risau ada effection sis, lotion shj tak membantu. better sis pergi jumpa klinik paediatrician. Mcm sy, ms ank sy cmni sy wrap 1 bdn anak sy.

4mo trước

ok sis, sya pergi klinik biasa just bgi lotion biasa je

try prgi farmasi lain .. kalau teruk sgt prgi kk