38 weeks 1 day

Hai, ada ke yg masih tunggu baby mommy keluar🥰

11 Các câu trả lời

38w2d, breast x sakit pun, x tau ada rezeki baby menyusu ke tak sbb jarak hamil kali ni 10y, minggu lps dpt tarikh jumpe docter tp x pergi dg alasan mengundi, tp x sakit lg pun, just pantau grk baby je, minggu ni nk jumpe docter x tau ler kena induce atau docter bg balik, sbb mmg x ada rasa apa2 lg, due 8/12😉

2y trước

inshaa Allah ada susu.. kena positive and semangat untuk df baby.. inshaa Allah ada🥰

saya sepatutnya 38w 4d harini . due 4/12 nnti . tapi dh bersalin masa 38w hari ahad lepas . takda turun takda , cuma contraction datang setiap 5minit . 2hari x tido , makan pun x lalu sbb sakit menahan contraction . rupanya baby nak keluar awal😅

2y trước

wahh conoknya.. saya baby masih suka duduk dlm perut😂

Skrg 38week 4hari .. Masih menungguuu .. due 3/12/2022 , serah diri 2/12/2022 ... skrg false contraction jaa yg byk ..😬 try buat natural induce tp bby masih seronok ddk dekat dalam perut mommy dia ..

2y trước

saya due 5/12, masih menunggu baby keluar

saya dah 40week 2day tapi baby sye blum nak keluar😭,bagi tips mommy bayi boleh keluar sye sgt tunggu kdtngan die

due date esok (25 nov) tapi takde tanda2 lagi ni. jenuh duk pujuk baby suruh keluar cepat 😅

ade..due 28/11 tpi baby seronok lgi dok dlm perut .. msh okay tkde tanda² lagi ..huhu ..

Sy due 05/12 tapi and skrg 38 minggu 5 hari xde apa2 tanda lagi 😮‍💨

1y trước

Awk dh bersalin ke ?

Sy dah 39week 2das duebdate29/11 blomada tnda msih tunggu2 bby kluar 😅

saya 38 weeks 2 hari.. korang dah keluar susu ke?

Hai…sdah 39mggu 1ari baby Xmau kluaq2 lagi…