about jus mamariam

hai ada ka ibu ii kat dalam grp ni pernah minum jus mamariam..okay ke jus tu

2 Các câu trả lời

sy penah amalkan untk ttc bila minum je mamariam botol pertama period sy Terus stop and xteratur..pastu bila stop je minum period sy okay pulak..manis dia xboleh bwk bincg.. Dia Rasa masam² Manis gitu..😂..jadi sy dah xnk ambk lagi...3botol lak Tu sy Beli...hahaha 😂 so Dia xsesuai dgn bdn sy...benda ni ikut bdn juga sis..stghh org kata okay..stgh org xokay..Kalo sis nak tryla sebotol dlu kotla serasi dgn sis...

ngan saya takda kesan pun. Saya minum jus mamariam untuk kurangkan alahan. Tak jadik. Tak manis pun rasa dia memek2. Sedap lagi gulsan