Vitamin semase hamil

Haaii mummy! Ade tak y makan vitamin Ganilia...share experience yee....

Vitamin semase hamil
5 Các câu trả lời

sedap tak? rasa macam mana? sy dapat zincofer first makan tu memang rasa macam fedup dengn hidup. lepas dapat nasihat dari ibu2 lain makan waktu malam sebelum tido tu baru la okay.

3y trước

Ganilia ni RM berapa? ada jual dekat farmasi tak?

rasa nk minum...bnyk dktor pakar sarankan ini..org kta baby jdi aktif klau mkn ni...😂😂 aktifnya smpai ke lahir..

saya amik dri 6w... ok sangat2.... skung dah 27w... hb ok ja..

3y trước

Semasa 6w tu ambik ni sekali folic acid ke? Or tk perlu dah sbb ganilia ni dh byk vitamin?

saya mkn ubat ni , hb okayy

Tak pernah dapat. Besarnya pil

3y trước

ini vitamin luar. . kena beli sndiri