air kelapa

guys... sy nk tanya... org mengandung blh ker minum air kelapa??? ada org kata x blh? btul ker???

27 Các câu trả lời

Saya minum time 3rd trimester. Pas mnum perut asyik braxton hicks je..

5y trước

baby saya sllu mngeras pagi. dan kalau.minum air klpa

blh.. tpi klau ade gdm, ambik berpada2.. sbb air kelapa gula tinggi..

5y trước

kalau ikut dietition mmg dia tak bgi.. even tak tambah gula pun dia mg tggi.. saye penah try minum air kelapa muda mase bsp, egtkan tak pe, tpi hasilnye mmg bacaan gula dlm drh tggi..

Saya minum je masa nak dekat bersalin da. 30 weeks ke atas 😊

5y trước

tq sis... sis blh sy nk tanya... sy ni sejak pregnant ni kuat sgt minum ais... so sis rasa ada keburukkan dia x minum ais byk sgt...

Boleh minum. Elok lg minum kalau da hujung2 pregnant.

Boleh.. Yg tak boleh tu minum minuman alkohol hehe

Boleh la sis lagi nk dekat bersalin elok minum😊

Boleh je.. Tapi jgn la sampai 10biji 😆😆

7 bln ke atas bru bole minoum sis...

bleh je sye mnum ok je xd pape pon...

Boleh jer sis