Sekadar Bertanya

Guys sorry kalau soalan ni mengundang sikit. Tapi takde tempat nak bertanya. Anak baru 7bulan, takde ambik sebarang pil perancang. Kalau bersama, boleh ke suami buang luar? Atau kena pakai kondom supaya boleh lepas dalam? Tolong jawabkan. Haritu ada baca artikel “suami tak boleh buang luar” betul ke? Aduhai nak tanya parents segan pulak. Tolonggg #firstmom #ingintahu #bantujawab

12 Các câu trả lời

pakai kondom belum tentu tak pregnant 😂 sy la tu yg rancang guna kondom ..kondom bocor melekat juga kihkih

3t trước

Oh faham thank you thank you. Kalau betul nak lekat biarlah anak setahun dulu hehehe mmg saya planning anak setahun, baru nak ttc anak no 2. InshaaAllah

buang luar