baby kick❤️

Guys ,pernah tak evrytime kita pegang perut, baby mesti bergerak, menendang2 . Tapi kena tangan husbnd yang pegang perut, baby diam pulak?

44 Các câu trả lời

Saya waktu 5 bulan mcm tu... Tapi bile skrang ni dah 8 bulan, dia akan bergerak waktu ayah die panggil je 😑😑😑

Sama la. Baby tau tgn ibu dia kot. Bkn husben je, anak sulung sy pegang pon dia diam je. Sian si kakak nak rasa.. 😄😄

Samalah,bila tarik tangan daddynya cepat2 c baby diam.tp klu dngar suara daddy mau pulak dy brgerak.😅😆

me too..hahahaha..kcian husband xdpat rasa..now dh 6 bulan pon still baby xrespon kt daddy dy..malu kot

Pnh2.. Msa sy pgng aktif gerak.. Ble sy pgil suami nk suh pgng.. Trus syappp xgerak2 pn..

Biasa mcm tu la sis. Tapi ada masa dia bagi juga papa dia rasa dia punya kick tu 💕

Haa..ank sy la tu.. pstu kuar xnk dn xbetah ngn ayh die..lbh rapat ngn ibu... 😅

baby bias nak dengan mama dia ye... 😁😁😁 baby tk kenal ayah lg. 😂

Pernah... Dgn mama bukan main happy... Time ayh dia, senyap terus..

sama mcm saya..dah 30week baru baby gerak kalau ada ayah dia..