Minta pendapat. Mohon bantu.

Korang nampak berapa line??????? Bedebar ni. Tolong saya. #firstbaby

Minta pendapat. Mohon bantu.
17 Các câu trả lời

2 line . inshaallah ada rezeki sis . tggu dua2 line dah terang bru g klinik scan tau sis . sebab kalau baru2 lagi scan xkan nmpak lagi . Jaga diri & jaga pmakanan k ☺ semoga dipermudahkan ..

4y trước

ye sedih sgt2 . perasaan happy & sedih bbelah bagi sbb perasaan kuat kata pregnant . ye sis kena jaga pmakanan. walaupun org kata boleh makan durian ke nenas ke tebu ke jgn ikut . badan org xsama .. lebih baik x makan dri bnde lain jd kan .. asid folic makan tau . saya doakan sis ☺

Sama mcm saya masa awal2 dulu, keluar faint line.. Insyaallah ada rezki sis.. Awal lagi tu..jaga diri & pemakanan.. dah boleh slowly kurgkan buat keje lasak n jgn angkat2 brg.

4y trước

skrg full husb buat kje rumah. sy dh xlarat sgt dh ni. malas teruk

kalau baca after 5 mins, mungkin evap line yg ni tak valid. kalau line keluar within 5 mins kemungkinan pregnant, sis tggu lagi 1/2w buat test balik.

4y trước

dy timbul within. nnti sy test blik

akk try test lagi sekali akk, insyaAllah kalau naik dua line. positive. and try upt lain akk, sbb yang ni kadang susah detect..

4y trước

betul. sy dh 2 hri check mmg naik double. insyaallah mggu depan nk try guna digital pulak

cuba try lagi dua tiga hari untuk tengok lebih jelas, kadang kadang kalau check awal ni memang garisan kurang jelas

mcm ada duaa.. ichhh🤭🙈🙈🙊🙊entah2.. hehehe.. 🙈 cuba try esok lagi.. mgkin rezeki la tu🤗

4y trước

aamiin..jadii tuu🤗😊

test balik after 2w, pasti da terang, sy nmpk 2 line tp x terang, try guna preg test brand lain

4y trước

congratsss😘

2line sis cuma masih bru lgi sya dlu gitu la hehe lama dia makin terang ...skrg sya dh 29w dh

4y trước

thanks awk. xsabar ras3 gerak2 dlm perut ni.

sama mcm sy..sy test semalam,berdebar pulak nk test lg hrp2 ad rezeki kita kali ni☺☺

4y trước

congrats jugak awk. hope baby jun 2021 sy nk memjadi lah harapnye

nmpk mcm 1..sbb lg 1 samar2. cuba check lg 2weeks tgk lg terang tak. kdg2 evap