Tanya bole???

guys nak tanye, Clearblue digital tadi saya excited test terlupa baca cara dia... Kena celup within 20 saat.. Say celup 4saat je..tu pun separuh depan je saya celup..dan angkat .. Result dia Non Prngt... ada kemungkinan tak result dia tu tak accurate sebab kejap je celup? Saya dah check strip ad samar²..nak kepastian je.. tq

1 Trả lời

kalau samar2 tu puan tunggu 1 minggu ke atas dah boleh repeat balik upt test tengok sama ada line makin jelas atau tidak. semoga ada berita baik utk puan ye