Maternity wear for raya

hi guys.. maaf lari tajuk pulak.. siapa sini da beli baju raya? butik mana yg murah di area kl dan selangor? terima kasih atas sharing.. ?

1 Trả lời

Saya tak beli baju yang sesuai untuk menyusu pun sebab susah nak cari , kalau ada pun design tak berapa cantik . Tapi saya beli baju raya dekat ig @favcotton . Murah . Ada orang lain jual sama material sama design tapi harga 100 lebih , ni banyak yang bawah 100 . Berbaloi .

5y trước

thanks sis for sharing.. nnti saya survey lah kat situ.. hehehe.. da nak raya ni last minute baru berani beli baju raya.. nk beli awal takut pulak.. hehe..