Perut sakit bila bergerak ke kanan kiri

hi guys harini saya 36weeks 2hari . perut saya dri smlm rasa sakit bila bergerak tpi bby masih bergerak2 . nak ke hospital malam dh smlm . tu sbb apa ya ?

3 Các câu trả lời

baby dh smkin mbesar sis.. sma la sy pn. nk pusing pn pelan2.. kdg nk bgun rsa sakit dh semua. slgi baby aktif ok je.. mlainkn perut sakit & baby mgeras je baik trus ke hspital wlupn dh tgh mlm.

Sebab baby kot. Sama jgk macam saya. Nak pusing kiri ke kanan tu makan masa. Terasa berat sangat baby dlm perut ni

baby da besar perut meregang ..sbb tu kot ..kalau sakit mcm contraction atau mengeras boleh la ke hosp