Barangan dibawa ke hospital

Guys anyone can share x ape jer barang nak bawak pergi hospital for first mom to be??#SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

brg baby baju 3 helai pun ok skali dgn sarung kaki tangan.topi, bedung, pampers and selimut bby sbb biasanya dkt hsptal tu sjuk. and sdia juga tisu basah dan tuala utk baby. brg mommy bawa baju untuk discharge je, brg mandian and powerbank. ni yg saya sediakan untuk saya la sbb kat hosp gov x bole bawa brg byk. klau swasta oke je kot.

Hospital apa?