Gusi bengkak

Gusi saya bengkak. Pernah sekali je berus gigi gusi berdarah. Lepas dari tu gusi masih bengkak tapi tak berdarah dah. Tapi masih rasa sakit. Saya belum buka buku pink sebab tengab tunggu giliran appointment date untuk kk call. Kalau saya pergi je klinik gigi boleh je kan? Ada orang cakap bila buka buku pink tu memang akan ada check gigi kan? Tapi saya tak tahan sakit dah kalau nak tunggu kk call appointment tu macam lambat pulak hehe.

1 Trả lời

Boleh je pegi klinik gigi terus. Yg cek gigi kat kk tu masa awal2 bukak buku je. Nak tunggu, lambat la