Nak tanye la siapa sini ada pegalaman gusi berdarah masa kehamilan 26 week.

Gusi berdarah

2 Các câu trả lời

Saya 18weeks dah berdarah. Saya beli calcium pil di Caring & refer doctor, doctor pun suggest makan calcium. After that, takde berdarah dah. Or kalau takut and taknak tanya doctor rajin2 minum susu mcm HL tu pun okay.

9mo trước

Tak banyak tak sikit. Tapi dia mcm tiba2 tengah main fon tiba2 rasa darah bila tengok gigi dah merah. Gusi dah berdarah. Tapi doc sy cakap normal je sebab baby tengah ambil calcium kita. Lepas saya makan calcium takde dah gusi berdarah.

sy tak berus gigi pun berdarah banyak pulak tu.