REDHA

Gugur after 1week bleeding non stop, Please pray for me mommys. ?

84 Các câu trả lời

pernah gugur juga. selepas 3-4 bulan hamil lagi. Alhamdulillah skrg ni 12 weeks pregnant. inshaAllah ada rezeki lebih baik lps ni sis ☺️

Sabar sis . Allah sbaik baik prancangan . Sy pun pnh gugur smasa kndungan ptama dulu . Alhamdullilah stahun lpstu sy mngandung ☺️

kuatkan smngt yer sis..inshaAllah ALLAH sebaik2 perancang.. DIA MAHA MENGETAHUI.. mgkin ada yang lebih indah lps ni.... aamiin...

sabar ya sis. sy pun sama. bru gugur 1 Ramadhan..sedihnya hanya Allah yg tahu..pantang tanpa baby di sisi😢

May Allah bless you dear. I know it's hard but InshaAllah there's hikmah for everything that happened.❤️❤️❤️

Kuatkan semangat ye sis. In shaa Allah, ada rezki lain yang lebih baik Allah nak bagi nanti. Don't give up! 😘

hai dear,i pun pernah gugur. ALHAMDULILLAH. pregnant semula selepas keguguran tu jangan patah semangat k.,

Sentiasa jaga kebersihan, minum bnyak air n semoga sis bertabah n cepat sembuh ya☺️kuatkan semangat!

be strong mommy. insya Allah, kami kat sini doakan rezeki lain cepat2 datang untuk mommy. ☺

Tabah ya sis hadapi ujian yang menimpa .. anggap ujian yg mendatang pasti ada hikmah 😌 ..