Berat baby merah

Graf berat bayi sy turun naik. Sekarang 9 bulan baru 5.7kg (perempuan). Makan ok. Susu badan. Plan nak bagi susu formula sebagai tambahan. Ada suggestion tak susu apa sesuai untuk tujuan naik berat badan? Terima kasih bagi yg reply.

3 Các câu trả lời

fokuskan makanan sis sbb dah 9 bulan..bagi baby makanan yang berlemak seperti cheese,santan,tumis ke..

2mo trước

ok, sy cuba cara ni pulak. terima kasih...

baby lahir berapa kilo sisi

2mo trước

owh boleh ye mcm tu. ok ok.. thank you ya..