Delay period 5 hari tapi hari² alami sakit pinggang & perut cramp macam sakit yg tengah period

Good morning korang..ada tak yg pernah alami macam ni? tadi pagi i test preg tapi negatif. Period cycle regular, tu yg query sangat

6 Các câu trả lời

Sy pon lewat period 1mggu .. esok baru nak check upt😂 anak baru 1tahun7bulan(czer) .. xmkn ubat perancang, hanya merancang sendiri .. takut benaaarr kalau terbabas🤭

Maybe tanda bru mau period.. klu terlalu byk fikir/stress gnggu juga hormone mau period.. klu cramp makin kuat dan sakit pergi scan utk check

regular cycle pun normal je kalau sekali dua dalam setahun tu dia lari sikit. most probably sebab hormon imbalance.

mngkin hormon. mngkin pregnant. tp awal sgt cek

maybe sbb hormon