Abdomen And Backpain Often

Good day! I have felt pain in my right upper abdomen, just below the ribs connected to my back. It started in my 16th week til now. I always feel it specially when im sitting or travelling.. There is also somewhat like a stone or like a ball just on that spot of my abdomen. Can u help? Thank u.

1 Trả lời

Much better if pacheck ito sa OBGyne mo para masilip at macheck ka. Pwede kasing normal ito kasi lumalaki na si baby at nag-aadjust pa din ang katawan mo or may ibang dahilan na kailangang masilip agad.

5y trước

Thank u po. Pa. Sched nlng po talaga ako 😊