Do you like going to shopping mall?
Nêu ý kiến
Yes
No

4245 nhiều câu trả lời

17 Các câu trả lời

Yes..tp tula..almost 1year x g shopping mall for shopping bju sndri n ank...sblm brsalin dpt.p ngn husben...since.dh brsalin..bli online je..hehe... Sbb ank kena d kuarantinkn smpai umo setaun sbb dia lahir prem.sblm ni.. 😂✌maka selepas.setaun br blh bwk ank jnjln ke tmpt public..ni skrng alami covid lg la kne duk umh.. but i'm ok je..husben je la borink lm sgt duk umh... Xdpt g memne.. hehe😂😂

saya x suka suasana riuh dan ramai org...rimas ...kalau terpaksa pergi juga hanya sebentar saja...siap terus balik.

yes 🥺da lama tak jalan² cuci mata kat shopping mall .. covid punya pasal 😭 rindu nyeee ...

shopping tak suka sngt lebih suka g jalan2 je

No. I don't. Except to watch movies je.

window shopping? yes😂

Ada tujuan baru pergi

Ofcos...terapi diri

Not for now though

Yes 😍✌🏻