saya ada buat test upt,positive tp kenapa kabur ye.gmbr yg first saya cek bln 3 hari tu.

gmbr yg lgi 1 tu, kelmarin sy cek lgi.. klu ikotkn hari ni dh 9 weeks.skrg dh tahap loya& memilih nk mkn😅

saya ada buat test upt,positive tp kenapa kabur ye.gmbr yg first saya cek bln 3 hari tu.
6 Các câu trả lời

Dah scan sis. Kalau 9w tu blh scan dah. Saya 9w dah nmpak baby and heartbeat. Lagi 1 try pakai upt lain. Beli kat watson ke guardian ke pharmacy. Pakai dipntell pr clearblue.

1y trước

Oh slalunya doctor ada ukur size janin tu. ada tulis dlam crl brpa ukuran. Dlam gambar scan tu.

Check pakai clearblue sis, kalau nak lagi tepat kalau digital punya.

1y trước

ya sis. Baru try lagi guna jenis dipntell tu. nmpk jelas dh 2 line👍

saya pun begini , jenis sama upt. tapi not pregnant 🥹

1y trước

thanks. smoga ada rezeki awk 😘

Sis 9week tu da bole pergi klinik .Da nk mula nampak janin

1y trước

ya sis. thanks. Baru ja lps g scan tdi. dh nmpk jantung baby 😍

wahhh taniahh sis, rezeki awk❤️.

dah scan ke?

1y trước

alhamdulillah. happy for you. semoga semua Selamat sampai ke akhirnya