Buku pink ....

Gmbr 1 14hb gmbr kdua 19hb. Rase mcm yakin je ade.. Kne p swasta scan dulu ke or trus g klinik kerajaan je.. Last period 28april #seriusnanya #ingintahu

Buku pink ....
14 Các câu trả lời

Sama sy period xteratur.. Last period 1 April hehe.. 1st scan masa 5week nampak kantung. Smalam 22/6 scan dah 7week 5 day, dah nampak heartbeat. Doct cakap xleh ikut period. Call kk nak buat buku pink, 14/7 baru ada date kosong.

In Shaa Allah sis ade tu..LMP kita sama 28/04..for sure mmg kena pg klinik swasta dlu scan n baru buat appointment dgn KK..klu ikut kiraan sis dh 8 week mgu ni..apa pun tahniah sis🥰

eh sis last period tu sama saya . tp saya check terang menerang . sis try check pagi2 lps bangun tidor tu . saya dh bukak buku pink harini . harini dh 8weeks dah . dh nampak jantung baby .

2y trước

sy period xteratur sis.. sy scan xsama dgn kiraan dr last period tu... doc kte dlm 4minggu cmtu..

Sis sama dngn sya last period 27/4 better follow up klinik swasta dlu check bila masa sesuai dr akan suggest bila wktu yg sesuai untk buat buku pink.. sya pn bru first time😇

kena pi scan klinik swasta dlu. lgi 2w boleh pi. kalau ikut kan kandungan dlm 7w mcm tu. tgu 9w bru pi scan nnti. lps tu boleh buat appointment kt kk utk bukak buku pink.

2y trước

ye. upt dh positive mkna nya awak mmg pregnant cuma terlalu kecil lgi utk detect dgn scann. boleh repeat balik end of july nnti. .cuma jaga diri n makan je. folic acid jgn tgl.

Period sis memang tak teratur ke sis? Sbb sy mcm sis, last period 21april, skrg upt samar2, tak yakin lg pregnant atau tak n period memang tak teratur😢

2y trước

aah sis mmg xteratur. kdg elok je tiap bln tp tarikh lari je kkdg bbln xperiod..

Saya tunggu nnt dah nmpak heart rate baby baru plan nak buka buku pink… skrng ni baru dlam 4-5w sbab kantung masi kecil.

Boleh pergi swasta untuk scan. Tunggu lagi seminggu dua ye sebab takut belum nampak kantung.

g swasta dlu, scan dan dptkan tarikh EDD yg betul, nnti buka buku nurse mintak scan tu..

Tahniah sis! Beli upt brand dip&tell dia accurate lagi. Ade 2 jenis utk regular & irregular

2y trước

oo yke..sy gune disclosure... td da scan.. heehe kecik ssgt lg dy