2 kantung 1 kantung kosong?

Gi scan klinik pertama kali tgk 2 kantung tpi 1 kantung je yg sihat,ade heartbeat#firstbaby #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 kantung 1 kantung kosong?
2 Các câu trả lời

Sebelum ni mmg Scan Ada 2 kantung ke? Should be Kalau jd 2-2 dh ada heartbeat sbb sy pernah pregnant twins, 8w6d both dh Ada bentuk Janin dan heartbeat. Boleh jd vanishing twin syndrome

1y trước

Betul lah tu vanishing Twin Syndrome. Twin 1 lg tu tak menjadi. Lama2 dia akan kecut sendiri

Hi sis boleh saya tahu sis dapat kembar ke?